KÄDENJÄLKEÄ EDUSKUNTATALOSTA RISTEILYALUKSIIN

Hollolan Viilu ja Laminaatti toimittaa tuotteitaan monipuolisiin käyttötarkoituksiin. HVL:n viiluja ja laminaatteja käytetään esimerkiksi kaluste- ja puusepänteollisuuden monipuolisten ja vaativien tuotteiden viiluttamisessa ja laminoinnissa. Ovitehtaat käyttävät HVL:n tuotteita niin vakio- kuin räätälöityjen käyntiovien valmistuksessa. Myös erikoiskalustepuusepät sekä seinä- ja kattolevyjen valmistajat käyttävät HVL:n tuotteita normaalien ja paloluokiteltujen seinien ja siirrettävien seinäkkeiden valmistuksessa. Useiden risteilyalusten ja veneiden sisustuksessa on käytetty näyttävästi HVL:n viiluja ja laminaatteja. Myös muiden kulkuneuvojen, kuten ambulanssien, junien ja raitiovaunujen valmistajat luottavat HVL:n tuotteisiin. Lisäksi yhtiön tuotteita hyödyntävät keittiövalmistajat, myymäläkalusteiden valmistajat ja projektikalustajat.

HVL DESIGNTUOTTEISSA JA EDUSTUSTILOISSA

HVL toimittaa nykyisin paljon viiluja myös designtuotteiden valmistajille. Yhtiön tuotteita on nähtävissä esimerkiksi silmälaseissa, valaisimissa, kaiuttimissa, kengissä, kännykän kuorissa, koruissa ja solmioissa sekä muissa merkittävissä suomalaisissa puutuotebrändeissä.

Moniin näyttäviin, laatuvaatimuksiltaan vaativiin rakennuskohteisiin halutaan korkeampaa laatua. Tämän vuoksi monet arkkitehdit, suunnittelijat ja rakennuttajat käyttävät suunnitelmissaan HVL:n tuotteita. Yhtiö on ollut mukana remontoimassa Eduskuntataloa kolmeen otteeseen, ja sen kädenjälki onkin nähtävissä useissa talon pinnoissa.

referenssit

ota yhteyttä

Ideoidaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Kysy Meiltä