Tekniset tiedot

tekniset_tiedot.jpgKorkeapainelaminaatti on paperista valmistettu, erittäin kestävä kalustepinnoite. Nestemäisessä muovissa kyllästetyt paperiarkit puristetaan yhteen noin 150 asteen lämpötilassa ja korkeassa noin 7 Mpa:n puristuspaineessa. Lähes tunnin kestävän puristuksen aikana paperiarkkeihin imeytetyt muovihartsit aktivoituvat ja laminaatista tulee tiivis. Korkeapainelaminaatti kestää kosteutta ja sen hygieeninen pinta on erittäin helppo pitää puhtaana. Yksityiskohtaisempaa tietoa laminaatin valmistuksesta saa Arpa Industrialen kotisivuilta kohdasta Manufacturing Process.

Arpa -laminaattien tekniset tiedot ja käyttö- sekä työstöohjeistukset (englanniksi) löytyvät Arpan kotisivuilta klikkaamalla tästä.

Sertifikaatit

Arpa kiinnittää toiminnassaan ja tuotteissaan erityistä huomiota ympäristöön sekä hyvään sisäilmaan. Todisteina näiden arvojen noudattamisesta Arpa on sertifioinut tuotantonsa ja tuotteensa. Meille suomalaisille tärkeimmät sertifikaatit ovat kaikille Arpa-laminaateille myönnetty M1-päästöluokitus, vastuullisen metsänhoidon FSC-sertfikaatti sekä useat paloluokittelusertifikaatit laivanrakennukseen, rautatieliikenteeseen ja rakentamiseen.

Annamme mielellään lisätietoja!