Arpa korkeapainelaminaatit

Luovuuden työkalut

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg

Hollolan Viilu ja Laminaatti edustaa Arpa-laminaatteja Suomessa.

Arpa Industriale on italialainen korkeapainelaminaattien valmistaja. Arpan missio on antaa arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille työkalut näyttävien ja kestävien tilojen suunnitteluun.

Yritys kehittää jatkuvasti mallistoaan yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa ja investoi myös tuotekehitykseen. Näin Arpa voi luoda ennennäkemättömia pintoja sisustamiseen.

Esimerkki Arpan innovaatiokyvystä on supermatta nanopinta Fenix NTM® .

Ymmärrämme, että suunnitelmat täytyy saada myös toteutettua. Arpa For You on kattava mallisto projekteihin, joiden aikataulut ovat tiukkoja. AFY-malliston laminaattien toimitusaika on nopea: muutamasta vuorokaudesta pariin viikkoon. Mallistoon kuuluu myös nopea mallipalojen ja -kansioiden toimitus. Lupaamme toimittaa AFY-mallit suunnittelijalle kahden työpäivän kuluessa.

Arpan tapa koota mallistojaan, poikkeaa muiden korkeapainelaminaattivalmistajien lähestymistavasta. Arpan laaja päämallisto Arpa General Collection on pilkottu useisiin alamallistoihin. Näihin pääset tutustumaan valikoista.

Arpan mallistoon pääse tutustumaan Arpa Product Selectorissa.

Netissä ei kuitenkaan ole mahdollista saada todellista käsitystä kuoseista, värisävyistä ja pintastruktuurien eroista. Laminaatit on nähtävä livenä. Toimitamme mallikansiot mielellämme suunnittelun ammattilaisille.